Reporter

Voor bedrijven en instanties

Wezenlijke belangstelling is evident

Lubert heeft ruime ervaring als radio-verslaggever. Of het nu gaat om reportages tijdens de Olympische Spelen, het Eurovisie Songfestival of de verhalen uit een volkswijk: zijn interesse in zijn gasten is evident. Wezenlijke belangstelling is zeldzaam, maar niet voor Lubert. Dat alleen al zorgt er voor dat de geïnterviewde snel de microfoon vergeet en openhartig spreekt met Lubert.


Reportage voor bijeenkomsten in de Audioscoop

Waarom wordt tijdens een bijeenkomst zo vaak over een onderwerp gepraat, maar hoor je de ervaringsdeskundige niet aan het woord? Een gemiste kans, want een goed gebracht persoonlijk verhaal raakt. Je krijgt ieders aandacht te pakken. Dat is toch wat u wilt bij een bijeenkomst als u interessante informatie wilt overdragen?

Lubert levert met regelmaat een audio-reportage voor een bijeenkomst (zoals een symposium), site of als variant op een persbericht. Zijn credo: praat niet alleen over, maar ook mét. Vaak is privacy het probleem. De verhalen zijn zeer persoonlijk en de drempel om dat in beeld te vertellen, is voor deze groep mensen hoog. Een audio-reportage waarborgt anonimiteit van de geinterviewde én levert toch vaak het persoonlijke verhaal op dat essentieel en indrukwekkend is tijdens een presentatie.

Lubert neemt met deze luisterfilm het publiek moeiteloos mee naar zijn variant op de bioscoop: de Audioscoop.


Gehoorkonde, een uniek portret als geschenk

Er zijn tegenwoordig veel troonwisselingen in het bedrijfsleven. Oprichters en trouwe werknemers met een lange en goede staat van dienst gaan met pensioen. Zij verdienen een bijzonder afscheidscadeau. Maar ja, u weet niet wat?

Geef een Gehoorkonde! Lubert maakt een geluidsportret van de hoofdrolspeler. In deze persoonlijke gesprekken is er de kans om hun visie op het huidige en voormalig zakenleven achter te laten. De gesprekken vinden op diverse locaties plaats. Deze documentaire wordt voor u gebrand op een geluidsdrager naar keuze, geïllustreerd met een goed verzorgd fotoboekje. Een mooi cadeau, exclusief voor de geportretteerde of voor personeel en relaties.  Lubert vertelt u graag meer over Gehoorkonde.

Wim Wolters (psychotherapeut)

“Lubert is een zeer betrokken en echt geïnteresseerde interviewer met warmte, ruimte gevend, creatief, met gevoel voor humor en respect voor de geïnterviewde”.

Tom Doesborg (eindredacteur L1 cultuur)

”Zijn radioreportages zijn altijd een lust voor het oor, omdat hij zijn gemeende interesse in de verhalen van de Limburgers combineert met diverse sfeeropnames”.

Portfolio Lubert.nl

Beluister meer werk van Lubert, in zijn portfolio.

Beluister meer werk

Recent werk

Partners