Presentator

Presentator van bijeenkomsten

Meer dan presentator alleen

Als je Lubert vraagt als presentator krijg je het totaal plaatje. Lubert kijkt naar inhoud, vorm en de totale dagindeling. Op welke plaats in het programma komen de sprekers het beste tot hun recht en in welke vorm: een gesprek of een lezing? Het is voor organisatoren fijn om daarover te klankborden.

Lubert wil voor u graag meer zijn dan alleen een presentator van uw evenement, presentatie, opening of symposium. Als hij inhoudelijk betrokken wordt bij het organiseren van de bijeenkomst denkt hij mee vanuit uiteenlopende invalshoeken. Zijn motto: zonder creativiteit wordt zelfs de meest interessante informatie niet overgebracht op het publiek.

Lubert werkt graag met theatrale elementen in zijn presentaties, die worden afgewisseld met informatieve en persoonlijke gesprekken. Hij houdt sprekers en toeschouwers een spiegel voor, maar altijd op een respectvolle wijze. Bij zijn presentaties creëert hij een warme sfeer waarbij een harde noot toch gekraakt wordt.

Een goede voorbereiding is een vanzelfsprekendheid. Voor Lubert zijn presentaties een doorlopende wereldreis, omdat hij altijd met graagte en honger duikt in een nieuwe wereld.

Lubert werkt meer dan twaalf jaar voor L1 radio en televisie, de regionale omroep van Limburg, waar hij de afgelopen jaren regisseerde, produceerde, presenteerde, op een constante hoge kwaliteit redactiewerk leverde en projectleider was van uiteenlopende uitzendingen. Deze schat aan ervaring levert een goede basis op voor veel verschillende soorten presentaties.

Verrassend is zijn inbreng van audio-reportages tijdens presentaties. Aan zijn hand stapt het publiek een Audioscoop binnen, zijn variant van de bioscoop. Lubert vertelt hier graag meer over >>>

[line][up_scroll height=”110″] [li_item height=”110″] [slogan][highlight style=”blue”]Niko Reynaert[/highlight] (VRT eindverantwoordelijke landelijke programma’s Radio2): “Ik vind de presentatie vlot en de interviewtechniek ronduit sterk”.[/slogan] [/li_item] [li_item height=”110″] [slogan][highlight style=”blue”]Bert Vrolijk[/highlight] (directeur woningcorporatie Woonpunt): “Lubert denkt verder na dan alleen sec zijn eigen taak binnen een project. Hij denkt mee om het totale concept te laten slagen”. [/slogan] [/li_item] [li_item height=”110″] [slogan][highlight style=”blue”]Jacqueline Kerkhof[/highlight] (actrice, presentatrice): “Ik heb Lubert als een vriendelijke pitbull ervaren; als hij een thema in de kaken heeft, laat hij niet meer los”.[/slogan] [/li_item][li_item height=”110″][slogan][highlight style=”blue”]Henk Hover[/highlight] (L1 radio en tv presentator) “Lubert is een betrokken en warme presentator die aanvoelt en weet welk mens er achter zijn interviewgast zit”.[/slogan] [/li_item] [li_item height=”110″] [slogan][highlight style=”blue”]Jacqueline Kerkhof[/highlight] (actrice, presentatrice) “Hij heeft ons hoorspel briljant geregisseerd, met het juiste gevoel voor timing en precies de juiste, theatrale toon”.[/slogan] [/li_item] [/up_scroll]

Portfolio Lubert.nl

Beluister meer werk van Lubert, in zijn portfolio.

Beluister meer werk

Recent werk

Partners