Presentator

Presentator van radioprogramma's

“Ik heb een hekel aan standaard”

Lubert werkt meer dan twaalf jaar voor L1 radio en televisie, de regionale omroep van Limburg, waar hij de afgelopen jaren regiseerde, produceerde, presenteerde, op een constante hoge kwaliteit redactiewerk leverde en projectleider was van uiteenlopende uitzendingen.

Veelal presenteerde hij live radioprogramma’s zoals het ochtendprogramma Balkon van Limburg, waarin een scala aan onderwerpen voorbij kwamen. Ook was hij betrokken bij de geboorte van diverse carnavalsprogramma’s van L1-radio, waarvan veel producties nu nog steeds met succes te horen zijn. Lubert is bij ieder onderwerp op zoek naar een zo origineel en creatief mogelijke invalshoek binnen de kaders die gesteld zijn.

Deze schat aan ervaring levert een goede basis op voor presentaties van veel verschillende programma’s.

[blockquote style=”style1″]Jacques Vriens (kinderboekenschrijver van o.a. ‘Achtste groepers huilen niet’ en ‘Meester Jaap’): Veel vragen zijn mij al gesteld, maar als Lubert je interviewt, dan weet hij je vaak te verrassen met nét die ene vraag waar je weer eens écht over na moet denken. En toch heb je nooit het gevoel dat hij brutaal wordt of impertinent.[/blockquote][line][up_scroll height=”110″][li_item height=”110″][slogan][highlight style=”blue”]Jacqueline Kerkhof[/highlight] (actrice, presentatrice): “Ik heb Lubert als een vriendelijke pitbull ervaren; als hij een thema in de kaken heeft, laat hij niet meer los”.[/slogan] [/li_item] [li_item height=”110″] [slogan][highlight style=”blue”]Niko Reynaert[/highlight] (VRT eindverantwoordelijke landelijke programma’s Radio2): “Ik vind de presentatie vlot en de interviewtechniek ronduit sterk”.[/slogan] [/li_item][li_item height=”110″][slogan][highlight style=”blue”]Henk Hover[/highlight] (L1 radio en tv presentator) “Lubert is een betrokken en warme presentator die aanvoelt en weet welk mens er achter zijn interviewgast zit”.[/slogan] [/li_item][li_item height=”110″][slogan][highlight style=”blue”]Bert Vrolijk[/highlight] (directeur woningcorporatie Woonpunt): “Lubert denkt verder na dan alleen sec zijn eigen taak binnen een project. Hij denkt mee om het totale concept te laten slagen”. [/slogan] [/li_item] [li_item height=”110″] [slogan][highlight style=”blue”]Jacqueline Kerkhof[/highlight] (actrice, presentatrice) “Hij heeft ons hoorspel briljant geregisseerd, met het juiste gevoel voor timing en precies de juiste, theatrale toon”.[/slogan] [/li_item] [/up_scroll]

Portfolio Lubert.nl

Beluister meer werk van Lubert, in zijn portfolio.

Beluister meer werk

Recent werk

Partners